Tel: 0736131382 E-post: Francis@lofvenholm.com

Modellfotografering med Charlotte och Sara

Modellfotografering i studion med Charlotte & Sara.

Strax innan jul gjorde jag tillsammans med modellen Charlotte Olsson och makeup artisten Sara Imberg en modellfotografering i min studio. Vi hann med tre olika ombyten och bakgrunder innan dagen var över.

Jag hann även med att filma lite bakom kulisserna under fotograferingen. Vill man se den filmen kan man bara klicka sig in på min Youtube-kanal som man hittar här. Och vill man se mer av liknande bilder så bara gå in på min porträtt/modell sida :-).

Vill man se mer av Charlotte och Sara så hittar man deras sidor här:

Charlotte – www.hellbird.se

Sara – Braidelybraid

 

fotograf göteborg fotograf göteborg fotograf göteborg

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.