Tel: 0736131382 E-post: Francis@lofvenholm.com

Portfoliofotografering i studion.

Portfoliofotografering i studion.

För ett par veckor sedan gjorde jag en portfoliofotografering i studion tillsammans med modellen Charlotte Olsson och makeup artisten Anneli Jönsson. Charlotte ville gärna ha bilder som skulle vara ”ljusa och lätta” då det var just det som hennes modellagentur efterfrågade. Vi siktade på att få till en ljus/vit bakgrund men inte en helt kritvit sådan. Det ser lätt lite konstigt ut (i alla fall tycker jag det) om bakgrunden är helt vit utan att ha någon som helst ton i sig. Efter lite trixande med ljuset hittade vi till slut rätt och var redo att börja fota. Som en extra grej drog vi fram en fläkt för att få lite mer liv och rörelse i bilderna.

Gillade du bilderna i detta blogginlägg? Då kan du hitta fler i stil med dessa på min porträtt/modell sida som du hittar här.

Det går också bra att följa mig på Instagram om du vill se mer av bilder i den här stilen. Då söker du bara efter fotograf_francis. Du kan också klicka dig in direkt till min profil här. Jag finns även på Youtube där jag i mellan åt lägger upp videos från olika fotograferingar. Så vill du hänga med mig en dag på jobbet så sök bara på Francis Löfvenholm. Eller klicka in dig direkt till min kanal här.

fotograf göteborg fotograf göteborgfotograf göteborg fotograf göteborg fotograf göteborg

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.