Tel: 0736131382 E-post: Francis@lofvenholm.com

Verksamhetsbilder för OTR.

Verksamhetsbilder för OTR.

För ett par veckor sedan fick jag i uppdrag att fotografera ett gäng verksamhetsbilder för företaget OTR som är en komplett hälsoleverantör. De har varor, tjänster och koncept kopplade till hälsa genom livet. Jag fick vara med vid två tillfällen då en av de anställda på OTR var ute och träffade sina kunder.

På OTR ville de ha bilder tagna ur verkligheten som visade ett riktigt möte mellan dem och deras kunder. Därför var det viktigt att inga bilder skulle vara arrangerade. Detta gjorde att jag fick vara lite extra på tårna så att jag inte missade någon händelse då jag inte själv kunde styra vad som skulle hända framför kameran. Som tur var så lyckades jag fånga många bra händelser vilket resulterade i en nöjd kund :-). Det är alltid lite knepigt när man skall dokumentera saker inomhus där man ofta får brottas med olika ljuskällor (dagsljus & lampljus) med olika färgtemperaturer. Till min hjälp hade jag med mig min speed light blixt som gjorde att det ändå funkade ganska så bra oavsett vilket ljus jag råkade på under fototillfällena.

Vill du se mer av de bilder jag tagit för andra företag så går det att hitta på min företagssida.

Det går också bra att följa mig på Instagram om du vill se mer av bilder i den här stilen. Då söker du bara efter fotograf_francis. Du kan också klicka dig in direkt till min profil här. Jag finns även på Youtube där jag i mellan åt lägger upp videos från olika fotograferingar. Så vill du hänga med mig en dag på jobbet så sök bara på Francis Löfvenholm. Eller klicka in dig direkt till min kanal här.

fotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborgfotograf göteborg fotograf göteborg fotograf göteborg

 

 

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.