Tel: 0736131382 E-post: Francis@lofvenholm.com

I behov av nya bilder till ditt företag?

Då kanske jag kan vara till hjälp. Jag fotar det mesta när det kommer till företag. Det jag kan hjälpa er med kan vara t ex nya personalporträtt, bilder som beskriver verksamheten, produkter eller varför inte dokumentation av event, mingel och mässor. Här nedan finner ni ett urval av de företag jag jobbat med de senaste åren.

Klick på respektive bild för att se mer. 


 

fotograf göteborg

Lookbook för modeföretaget Starry eyes fashion.


 

Fotograf Göteborg

IT-företaget Findwise har jag hjälpt med bilder som beskriver deras verksamhet. Bilderna togs på deras tre kontor i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.


 

Fotograf Göteborg

GoBaow är ett projekt som arbetar med och för ungdomar i Göteborg. Dem har jag hjälpt med bl a reklammaterial, personliga porträtt samt dokumentation av deras event.


 

Fotograf Göteborg

Swedish Eco är ett företag som saluför underkläder och dem hjälpte jag med bilder till deras webbshop.


 

Fotograf Göteborg

Colliers international AB är ett företag som sysslar med kommersiell fastighetsrådgivning. Dem hjälper jag med personalporträtt på såväl nya som befintliga medarbetare.


 

Fotograf Göteborg

RJ Design är ett företag som säljer smycken och handväskor. Dem har jag hjälpt med nya produktbilder till deras webbshop.


 

Fotograf Göteborg

Vilkas Event är ett företag som arrangerar event, jubileum, mässmonters, kickoffs mm. Dem har jag hjälpt med dokumentation av just detta vid ett flertal tillfällen.


 

Fotograf Göteborg

Företaget QQFS hjälpte jag med bilder på både deras lokaler och med porträtt på deras medarbetare.


 

Fotograf Göteborg

Tokali AB driver två kontorshotell i Göteborg. Dem hjälpte jag med att ta bilder på ett antal rum som finns att hyra i deras lokaler. Dels individuella rum men även t ex konferensrum och lobby.


 

Fotograf Göteborg

Lisette Alfredsson är en makeup artist som driver webbshoppen Kiss a bunny. Men hon är även en stor youtuber. Henne har jag hjälpt med bilder till hennes hemsida och hennes sociala medier.


 

Fotograf Göteborg

För Göteborgsvarvets räkning har jag hjälpt till att dokumentera det som händer i och omkring varvet. Speciellt det som händer i de olika företagstälten och på den mässa som anordnas i samband med varvet.


 

Fotograf Göteborg

Göteborgs lastbilscentral har under sin breda verksamhet bl a tjänster inom flytt. Dem har jag hjälpt med bilder på de olika delarna av just flyttverksamheten.