top of page
  • francis6016

Bilder från ett stockholmshem.

Bilder från ett stockholmhem. I våras hade jag av olika anledningar vägarna förbi Stockholm. Under mitt besök där blev jag erbjuden att bo i ett hus hos en gammal vän i Sköndal strax söder om staden. Efter ett par år av renoveringar och allmänt fixande hade hon och hennes sambo äntligen fått ordning på det mesta av huset (invändigt iaf). Jag gillade verkligen den lite blandade men samtidigt genomtänkta stilen. Här syntes det att någon med öga för inredning bodde. Jag tänkte att det var synd att jag lämnat min kamera hemma i Göteborg då jag gärna hade tagit ett par fina inredningsbilder. Men som av en slump fick jag chansen ganska snart igen då jag skulle tillbringa ett par dagar i Stockholm någon månad senare.


Den här gången fick jag med mig min kamera, ett 24-70 mm objektiv samt mitt stativ. Inredning är inget jag fotar till vardags så det blev lite av en utmaning för mig. Men det var kul att testa på något nytt. Samtidigt tror jag inte att jag kommer att göra mig en karriär på den här genren inom fotografins värld. Jag gillar ju att ha med människor i bild när jag fotar och jag hann dock ta en bild på min värd på trappen till huset. Jag fick fem minuter att fota på precis innan dagens sista ljus försvann ner under horisonten en av kvällarna.


Mer bilder liknande dessa finns att se på min företagssida som ni hittar här.


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page