top of page
  • francis6016

Bloggfotografering med Felicia Olsson.

Uppdaterat: 9 mars 2022

I somras gjorde jag tillsammans med Felicia Olsson en bloggfotografering i fina Sandsjöbacka naturreservat. Sandsjöbacka ligger strax utanför Göteborg (Kungsbacka) och från början hade jag tänkt att vi skulle fota bilder med öppna landskap som bakgrund. Jag hade dock inte gjort min hemläxa och rekat ut vart vi skulle vara innan vi väl var på plats. Då reservatet är väldigt stort och ingen av oss hade varit där tidigare så hittade vi inte några öppna vidder och med bara 1,5 tim på oss innan solen skulle gå ner så fick vi improvisera. Som tur var så gick vi av en slump förbi en övergiven stuga med en massa gamla fönster ståendes på utsidan som passade perfekt till att vara med på bild. Så istället för öppna landskap blev det skog och en stuga som bakgrund men med facit i hand så blev både jag och Felicia väldigt nöjda med slutresultatet.

Felicias blogg hittar man här. Vill du se mer bilder i den här stilen så kolla in min porträtt/modell sida som du hittar här.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page