top of page
  • francis6016

Fotografering för Avenue Modeller.

Uppdaterat: 9 mars 2022

I helgen som gick gjorde jag en testfotografering för Avenue modeller tillsammans med av Sara (modell) och Mimmi (mua). Planen var att ta lite bilder till Saras portfolio då hon precis har börjat med modellandet. Jag tror det tom var hennes första fotografering hos en riktig fotograf. Mimmi som jobbar som makeup artist var med och fixade inte bara med smink utan också med Saras hår.så Vi ville ju ha lite variation på det till de olika stilarna vi skulle fota. Min tanke var att fota totalt tre lite olika stilar. Vi började med en lite naturligare look mot en enkel vit vägg. Efter det la vi på lite mer smink på Sara och bytte frisyr, kläder, ljus och bakgrund så att vi fick till en lite mörkare vibb. Till sist gick vi en snabb sväng i kvarteret och hittade ett fint körsbärsträd som stod i full blom som fick agera bakgrund i den sista looken.

Gillade du bilderna i detta blogginlägg? Då kan du hitta fler i stil med dessa på min porträtt/modell sida som du hittar här.

Det går också bra att följa mig på Instagram om du vill se mer av bilder i den här stilen. Då söker du bara efter fotograf_francis. Du kan också klicka dig in direkt till min profil här. Jag finns även på Youtube där jag i mellan åt lägger upp videos från olika fotograferingar. Så vill du hänga med mig en dag på jobbet så sök bara på Francis Löfvenholm. Eller klicka in dig direkt till min kanal här.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page