top of page
  • francis6016

Gruppbilder för GoBaow.

Uppdaterat: 9 mars 2022

För ett tag sedan fick jag i uppdrag av det grymma ungdomsprojektet GoBaow att ta nya gruppbilder på medlemmarna. Dessa bilder är menade att användas i marknadsföringen av den nya dansshowen som GoBaow sätter upp på Lindholmen event och nöjen den 31:a januari - 3:e februari 2018.

Jag fick inför den här fotograferingen ganska så fria händer och valde att försöka få till lite dramatik i bilderna. Jag ville väl helt enkelt komma bort från det vanliga så att säga. Då det var ganska så många bilder som skulle tas så blev det en lång men kul dag. Resultatet blev jättefint och precis så som jag hade sett det framför mig i planeringen.

Vill ni se mer av vad jag fotat för GoBaow hittar ni det här.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page