top of page
  • francis6016

Modefoto för Starry eyes fashion.

Uppdaterat: 9 mars 2022

Modefoto är bland det roligaste jag vet. Dels för att man får chansen att fota en massa fina plagg men också för att man till skillnad från många andra fotojobb man gör får vara lite mer kreativ. För ett par veckor sen hjälpte jag Mia som driver företaget Starry eyes fashion. Hon ville fota en ny lookbook och självklart var det ett jobb jag mer än gärna tog på mig.

Vi hade fem modeller i åldrar från 20-75 som alla skulle få visa upp fem olika plagg . Så det blev en hel del bilder att fota och inte minst redigera. Men då den här sortens fotograferingar är bland det roligaste jag vet så hade jag inget emot att fota eller redigera alla bilder. Här kommer ett par bilder från fotograferingen.

Mer bilder från den här fotograferingen finns att titta på här.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page