top of page
  • francis6016

Modellfotografering i Slottsskogen.

Uppdaterat: 9 mars 2022

Modellfotografering i Slottsskogen. För ett par veckor sedan fick jag chans att fota Wilmer från modellagenturen Up north här i Göteborg. De flesta modeller jag fotar är tjejer så det var kul att få fota en kille för omväxlings skull. Vi had bestämt träff vid säldammen då jag redan tidigare hittat ett par fina miljöer i närheten som jag trodde skulle bli bra på bild.

Vädret var perfekt, ja nästan i alla fall. Regnet hände i luften hela plåtningen men vi klarade oss undan bortsett från den allra sista bilden vi tog. Tanken var att få till en lite stämningsfull känsla men med en touch av sommar, därav klädvalet.

Vi började fota precis ovanför säldammen där det finns en liten utsiktsplats. Ljuset var väldigt toppat och kom bakifrån/från sidan men då vi ville skapa en lite mer stämningsfull känsla så funkade det fin med djupa skuggor och ett lite annorlunda ljus som inte var "perfekt". Efter utsiktsplatsen rörde vi oss upp i backen ett tiotal meter till nästa location. Här fotade vi i de små vattentrapporna som rinner ner mot säldammen. Det var både blött och halt men vi hade förberett med handduk mm så vi kunde torka av fötterna ordentligt innan vi gick vidare till nästa ställe.

Vårt sista stopp blev Azaleadalen och dess stora öppna ytor. På grund av vädret var det i stort sett tomt på folk så vi kunde fota med de öppna ytorna som bakgrund utan att störas av folk i bakgrunden vilket antagligen hade varit omöjligt en solig dag.

Vill man följa Wilmer på Instagram kan man hitta honom här.

Fler bilder likt dessa finns att finna här på sidan under fliken modell.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page