top of page
  • francis6016

Porträttfotografering i Kungsladugård.

Uppdaterat: 9 mars 2022

Porträttfotografering i Kungsladugård. I början av veckan fick jag chans att ta lite porträtt i Kungsladugård precis runt knuten till min lägenhet. Genom min vän Diego hade jag kommit i kontakt med Maja som var modell för dagen. Jag hade sedan tidigare kikat runt lite i området och hittat ett par fina ställen att fota på. Detta gjorde att vi kunde röra oss snabbt från ställe till ställe. Med facit i hand var det en himla tur för efter bara en timma så fick vi avbryta på grund av regn. Trots det så hann vi med inte mindre än fem olika ställen innan det blev omöjligt att stå under bar himmel.

Diego hjälpte mig också med att filma en behind the scenes video. Den plus ett par andra behind the scenes videos finns att se här på min sida under fliken film eller på min Youtube kanal.

Vill man följa Maja på Instagram kan man hitta henne här.

Vill man följa Diego på Instagram hittar man honom här.

Fler bilder likt dessa finns att finna här på sidan under fliken porträtt/modell.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page