top of page
  • francis6016

Självporträtt.

Uppdaterat: 14 juni 2023

Självporträtt. Den som följer mig på Instagram har nog sett ett och annat självporträtt där. Jag kan ju ärligt säga att jag helst hade fotat någon annan. Ibland är det dock inte möjligt och en smidig lösning kan vara att själv stå modell. Det är ett utmärkt sätt/tillfälle att testa ny utrustning eller nya ljussättningar som man gått och tänkt på en längre tid.

För egen del har det ofta landat i att jag tagit fram mina videolampor. När jag jobbar mot företag så använder jag till 99% blixtljus. Detta för att det är väldigt smidigt och jag behöver inte vara så beroende av det befintliga ljuset. Men om jag själv fick välja skulle jag gärna jobba mer med fast ljus. Jag skulle även vilja använda mer filmiska ljussättningar med t ex färgat ljus mm.

Här nedan kan du se ett gäng olika självporträtt jag tagit.

Vill du se mer bilder lite dessa kan du ju följa mig på Instagram. Du hittar mig här.

Mer bilder likt dessa kan du även finna på min modellsida.


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page