top of page
  • francis6016

Ny modellfotografering för Avenue Modeller.

Uppdaterat: 9 mars 2022

I veckan som gick fick jag besök av modellen Emma Jagne Karlsson i studion. Emma blev ganska nyligen upptäckt av modellagenturen Avenue Modeller här i Göteborg. Därför var hon i behov av lite modellbilder till sin portfolio. Jag hade inte riktigt koll på vad för sorts kläder Emma skulle ha med sig. Därför hade jag inte förberett någon speciell bakgrund mm. Jag tänkte att det skulle lösa sig på vägen. Det första jag såg när jag tittade igenom hennes medtagna plagg var en grön klänning. Den stack ut lite jämfört med allt annat. Vanligtvis tar jag gärna porträtt som är lite mörkare och dramatiska. Då hade den klänningen inte passat så bra. Nu kände jag dock att det var dags för något nytt. Vi började därför med just den gröna klänningen och en ganska så färgglad bakgrund. Detta i form av en rosa fond. Sedan fortsatte vi men en setup som var lite mer som jag brukar ha det (en brun bakgrund i canvas) för att till slut gå ut en sväng.

Då jag fotar en hel del i studion vill jag på sommaren passa på att komma ut och fånga lite bilder utomhus. När vädret så tillåter såklart :-). Som tur var hittade vi ett bra ställe precis runt knuten och hann därför med att fota en hel del varianter på kort tid. Här nedan kan ni se ett par bilder från varje setup.

Vill ni följa Emma kan ni hitta henne på både Instagram och Youtube.

Även jag har såklart ett konto på Instagram och en kanal på Youtube.

Vill ni spana in fler bilder som liknar dessa kan ni ta en titt in på min porträtt/modell sida som ni hittar här.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page