top of page
  • francis6016

Modellfoto i city.

Uppdaterat: 9 mars 2022

Modellfoto i city. Sedan ca två år har jag velat fota lite modellbilder nere i centrala Göteborg. Jag har dock inte riktigt fått tid och möjlighet förrän nu. Det är ju ganska kallt här i Sverige stora delar av året och blåsigt, i alla fall här i Göteborg.

Nu har ju vädret vänt lite och det är till och med lite varmt när solen ligger på. Så tillsammans med Sofia (som jag har fotat ett par gånger tidigare) passade jag på att besöka området runt Götaplasten för att fånga lite fina bilder i stadsmiljö.

Jag hade en tanke om att ta bilder som skulle kännas lite ungdomliga och urbana. Men framförallt ville jag fånga de fina miljöerna som finns kring Götaplatsen.

Som vanligt visade det sig vara väldigt värt att redan innan fototillfället ha spanat in området vi skulle fota i. Detta gjorde att vi kunde jobba snabbt och effektivt. Trots att det inte var iskallt så var det inte heller speciellt varmt. Tack vare att vi direkt visste vart vi skulle flytta oss efter varje bild så minimerade vi tiden ute och slapp frysa mer än nödvändigt.


Kaffe och kakor.


Vi hann totalt med sju olika ställen att fota på. Jag var inte helt överförtjust i alla bakgrunder vi fotade mot men de som blev bra tycker jag blev riktigt fina. Att det blev bra bilder var mycket tack vare Sofia som stod ut i det kalla vädret och som snällt nog hade tagit med kaffe och kakor. Det gjorde att vi kunde hålla humör och energi uppe. Så fick jag äntligen till "min modellfoto i city" ide.

Till sommaren blir det nog fler plåtningar av detta slag.

Vill man följa Sofia på Instagram kan man hitta henne här.

Fler bilder likt dessa finns att finna här på sidan under fliken modell.1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page