top of page
  • francis6016

Porträtt i studion.

Uppdaterat: 15 mars 2022

Förra veckan fick jag chansen att ta ett par fina porträtt på dansaren och sångerskan Lisa. Jag hade planerat in fyra olika bakgrunder då jag ville ha lite variation i bilderna. Och när vi var klara var det var precis det vi landade på till slut.

Just förra veckan hade jag även en prao (Gustav) på plats som hjälpte till med med ljus och iordningställande av bakgrunder mm. Dessutom filmade han en massa under tiden jag fotade. När jag fick lite tid över satte jag därför ihop en liten bakom kulisserna film. Vill man kolla in den så hittas den på min Youtubekanal.

Efter lite redigering i Photoshop blev detta resultatet.

Fler bilder i likande stil finns också att hitta på min porträtt/modell sida. Klicka bara här så kommer du direkt dit :-).
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page