top of page
  • francis6016

Reklamfotografering vid kusten.

Uppdaterat: 15 mars 2022

Reklamfotografering vid kusten. Det händer inte jätteofta men ibland får jag förfrågningar om rena reklamuppdrag. Ett sånt tillfälle var tidigare i år. Då fick jag i uppdrag av reklambyrån FWD att fota femton bilder i utemiljö såväl som i studio. Slutkund var företaget Dansac som jobbar med olika stomivårdsprodukter.


Två dagars fotografering.


Fotograferingen skedde under två dagar. Den första dagen fotade vi vår modell Mathilda i min studio mot en grå bakgrund. Tanken var att vi sen skulle kunna byta ut bakgrunden till olika färger. Mathilda fotades i ett par olika outfits som speglade allt från vardagsklädsel till sportklädsel. Mathilda som själv lever med stomipåse gjorde ett grymt jobb som modell.

Dagen efter begav vi oss ut till Särö Västerskog för att fånga bilder med en lite mer levande känsla. Vädret var molnigt mest hela tiden men den som känner mig vet att jag ofta föredrar det framför middagssol som behöver tacklas med blixt och diffusor mm. Det kom ett par droppar regn. Som tur var blev det aldrig värre än att vi kunde fota på utan något avbrott. Sett till bilderna skulle man kunna tro att vi fotade på hösten och inte i maj månad.

Mathilda som till vardags jobbar på MQ Marqet hade med sig en massa fina kläder som verkligen gjorde att bilderna fick en extra kick. Det var lite som att ha med sig en egen stylist. Vi avslutade den här reklamfotograferingen vid kusten med ett besök på den lokala restaurangen Blomstermåla. Där hann vi inte bara äta gott utan också fånga en en sista bild på Mathilda i en lite mer befolkad miljö så att säga.

Mathilda kan du följa på bl a instagram. Du hittar henne här.

Fler bilder likt dessa hittar du här.4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page